ROBBANÁS ELŐTT…

Mielőtt elmondom, miért érdemes részt venned a Workshopon, itt egy érdekes infó:

Az elmúlt 5 évben a kriptovilág több dollármilliomost termelt ki, mint az ÖSSZES többi iparág együttvéve. A következő években pedig csak erősödni fog ez a trend, a kérdés csak annyi, hogy kik fognak ehhez az elit csoporthoz tartozni.

JÓ HELYEN, ÉPP IDŐBEN

Valószínűleg azt már eldöntötted, hogy nem akarsz lemaradni a következő Bitcoinról, vagy Ethereumról, ezért erről nem foglak győzködni, inkább csak megmutatom, milyen eszközökre lesz szükséged és én hogyan tudok ebben segíteni.

JELENTKEZEK A WORKSHOPRA

AMIBEN A WORKSHOP SEGÍTENI FOG

Az egész napos workshop egy kiscsoportos (max. 10 fő) esemény lesz, ahol minden infót megkapsz ahhoz, hogy magabiztosan mozogj a kripto és NFT világban.

Mivel ez egy workshop, lesz lehetőséged kérdezni, illetve élőben kipróbálni a tanultakat.

A tréning időpontja: 2022.04.30. szombat

A helyszín Budapest, a részleteket pár nappal a workshop előtt küldöm majd.

Az egynapos workshop ára 49 000 Ft* és mivel szeretnék garanciát is vállalni, ha a nap végén azt mondod, hogy neked nem ért ennyit, akkor visszafizetem a tréning díját.

*A workshop díját kifizetheted a helyszínen, vagy előre utalással is.

JELENTKEZZ ITT

*A telefonszámodra azért van szükség, mert a workshop előtt szeretnélek felhívni, hogy megtudjam, mi lenne számodra a leghasznosabb a workshopon és hogy mit vársz ettől az eseménytől.

Nagyon tartalmas és jó hangulatú workshop volt! Gábor egész nap töltötte a fejünkbe a hasznos, hasznosítható infókat, sok példával, tippel, figyelmeztetéssel látott el. Kezdőként érkezve abszolút fel tudtam venni a fonalat, és a nap végére kaptam egy jó összképet, és készen álltam arra, hogy az első lépéseket önállóan megtegyem. Örülök, hogy ott voltam, és szeretnék több workshopon is részt venni.

Zita

Egyre többet hallom a Blokklánc, Kripto, okosszerződés vagy NFT szavakat a mindennapokban és azzal a céllal jelentkeztem Gábor workshopjára, hogy megértsem az egyes definíciókat, az összefüggéseket és, hogy felmérjem mennyire lehet számomra érdekes / hasznos ez a világ. A workshop minden várakozásomat felülmúlta. Egyrészt kaptam egy átfogó képet erről a világról, másrészt megismertem egy csomó hozzám hasonló gondolkodású és érdeklődésű embert. Gábornak nagyon jó az előadói stílusa, könnyen érthetően és élvezetesen dolgoztuk fel még az első bonyolultabbnak tűnő a témákat is. Nagyon sokat tanultam és tanulok Gábortól azóta is a Discord és Tiktok csatornákon keresztül. Köszönöm szépen Gábor

Zsolt

Ami számomra a workshoppal kapcsolatban a legfontosabb volt, hogy egy olyan embertől tanulhattunk, aki napi szinten benne van a piacban, figyeli a mozgásokat, érti a mögöttes technológiát és a saját pénzét kockáztatva mutatja be a crypto piac működését úgy, hogy előtte a részvénypiacon is kereskedett. Az pedig külön kiemelendő, hogy a saját projektjeit mutatta be és azokat is amik nem sikerültek vagy nem olyan jól alakult a befektetés. Rengeteg információval lettem gazdagabb, sokkal mélyebben megértettem a crypto világ működését és számtalan új funkcióját megismertem az egyes termékeknek. Megérte befizetnem a tréningre! Gábor egy nagyon közvetlen, segítőkész és gyakorlatias ember aki reálisan mutatja be a crypto világot! Másoknak is ajánlom akit érdekel a témakör!

Peti

A kripto workshop igen hasznos minden kriptóval foglalkozni akarónak. Egy erős vázat, egy gerincet képez a kripto befektetések stratégiájának kialakításához. Megismerheted ennek a piacnak a sajátosságait. A gyakorlati megvalósítást pedig most készülő videókkal segítik és személyes segítséget is kapsz. A közösség nagyon baráti és folyamatos a segítség. Mint minden befektetés esetén ,ez is megkívánja, hogy tanulj róla és értsd mi történik. Óriási volatilitás van ezen a piacon, ami rendesen presszionálja az ember érzelmeit. A workshop és a közösség segít megismerni ezt a világot és megérteni egy projekt milyen szempontok alapján lehet megfelelő számodra. Fontos , hogy a saját egyéni preferenciáidra tudd szabni a kripto általános igazságait, és ezáltal sikeres befektető lehess. Megtanulod mi az a Dca, p2e, nft, stakelés, bot kereskedés. Megérted a különbséget a befektetés és a kereykedés között valamint azt, hogyan lehetsz sikeres medve piacon is. De a legfontosabb, barátságot és biztatást fogsz kapni. Gábor a teljes bizalmamat élvezi, nem csalódtam, és mivel ez a közösség most épül , nagyon olcsón kapod meg ezt a tudást. Ha kriptóval akarsz kereskedni ez a workshop egy remek befektetés. Sok sikert!

Kristóf

KI VAGYOK ÉN ÉS MIÉRT HALLGATNÁL RÁM?

Részt vettem az első online tőzsdei kereskedési rendszer bevezetésénél, dolgoztam a legismertebb hazai online hírportálnál, a Portfolio.hu-nál a 2008-as válság alatt, alapításától részt vettem – először IT vezetőként, majd mint ügyvezető igazgató – az egyik leginnovatívabb hazai fintech, a Bankmonitor.hu piacra juttatásában majd piacvezetővé válásában.

2016 óta foglalkozok kriptóval, 2020-ban pedig fejest ugrottam a web3 világába, mert nem akarok lemaradni a nemzedékünk legnagyobb vagyonteremtési lehetőségéről.

Szeretném az összegyűjtött hasznos tudást átadni, hogy könnyebben navigáljatok a kripto és NFT világban és igazi “life changing” méretű vagyonra tegyetek szert.

Futtatunk egy TikTok csatornát és van egy heti rendszerességű hírlevelünk is, ami ezeket a témákat járja körbe és hasznos, kézzelfogható segítséget nyújt.

Sulcz Gábor, a MakeItCount alapítója